Fastighets AB Förvaltaren anlitar Tylömarks Entreprenad

Nu utför vi både renhållning och gräsklippning i trivsamma Sundbyberg. Tylömarks Entreprenad har nämligen fått förtroendet av Förvaltaren att ta hand om dessa entreprenadtjänster på delar av deras fastighetsmark.  

Många av Fastighets AB Förvaltarens tjänster sköts av externa företag. För att försäkra sig om bästa möjliga kvalitet gör de noggranna upphandlingar där de tillämpar lagen om offentlig upphandling (LOU).

Efter en tidigare upphandling på entreprenadtjänster inom renhållning och gräsklippning valde Förvaltaren slutligen Tylömarks Entreprenad som leverantör.

Uppdraget hos fastighetsbolaget startade igång den 1 april 2016. De områden som arbetet utförs på är allmänna ytor och gårdar runt Förvaltarens fastigheter i Hallonbergen Ör och Hallonbergen Centrum.

Fastighets AB Förvaltaren önskas varmt välkommen som ny kund till Tylömarks Entreprenad!

Om Fastighets AB Förvaltaren
Förvaltaren är Sundbyberg stads eget fastighetsbolag. Sedan starten 1947 har de byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler för företag och andra verksamheter. Läs mer om Fastighets AB Förvaltaren här >> 

Har du frågor?


Kontakta oss

Tylömarks Trädgård AB

Vill du nå medarbetare på Tylömarks Trädgård AB?


Klicka här

Maskinen i Stockholm AB

Vill du nå Maskinen i Stockholm AB?


Klicka här