I år fyller vi jämnt!

Det var nämligen 80 år sedan Tylömarks grundades.

Det är inte klokt vad tiden går fort. I år är det 80 år sedan Iwan Tylömark tog sitt första spadtag för Tylömarks Trädgårdsanläggningar! 80 år av samlade kunskaper som har gått i arv i generationer och präglar företaget än idag.

Marie Tylömark, vd och tillika ägare av Tylömarks, har drivit företaget sedan slutet av 90-talet. Under dessa femton år har det skett en del förändringar.
– Vi har tagit allt fler och större kunder, främst via offentliga upphandlingar. Vi är väldigt duktiga på att räkna hem jobb. Det handlar bland annat om att ha en bra omvärldsbevakning och att hela tiden vara mycket aktiv, berättar Marie.

Tuffare krav från kunderna
De senaste åren har dock kraven i offentliga upphandlingar blivit allt tuffare och priserna är hårt pressade. Att hitta anställda med rätt kompetens och i rätt tid är en utmaning eftersom verksamheten är mycket säsongsbetonad. Men skam den som ger sig.
– Vår verksamhet bygger på en tydlig vision, långsiktiga strategier, och en väl planerad verksamhet med sund tillväxt. Detta och en stor dos envishet har format oss under alla dessa år, anser Marie och hon betonar att företaget alltid har överlevt på egna pengar.

Hur kommer ni att fira 80-årsjubiléet?
– Genom att fortsätta jobba på som vi alltid har gjort – med kundens behov i centrum. Och så kommer vi förstås att försöka ta ännu fler affärer, avslutar Marie med ett leende.

Har du frågor?


Kontakta oss

Tylömarks Trädgård AB

Vill du nå medarbetare på Tylömarks Trädgård AB?


Klicka här

Maskinen i Stockholm AB

Vill du nå Maskinen i Stockholm AB?


Klicka här